Fortrolighedserklæring 

OPHAVSRETTIGHEDER

IKR A/S stiller dette website til rådighed for jer. I må downloade materiale fra websitet til eget, ikke-kommercielt brug, hvis I bevarer alle oplysninger om copyright og andre ejendomsretter, der findes i materialet.

Det er ikke tilladt at distribuere, modificere, udsende, genbruge, videresende eller bruge indholdet af dette website i officielt eller kommercielt øjemed uden skriftlig tilladelse fra IKR A/S. Denne bestemmelse omfatter tekst, billeder, lyd og video.

FORTROLIGHEDSERKLÆRING

IKR respekterer, at vores besøgende på websitet har ret til fortrolighed. Denne fortrolighedserklæring omhandler de oplysninger, vi eventuelt indhenter, og hvordan vi bruger dem.

PERSONLIGE OPLYSNINGER

IKR indhenter ikke oplysninger, der personligt kan identificere jer (fx navn, adresse, telefonnummer eller e-mail adresse) via vores website, med mindre I har givet os disse oplysninger frivilligt. Send os derfor ikke jeres personlige oplysninger, hvis I ikke ønsker dem registreret.

Når I giver os jeres personlige oplysninger, vil de blive brugt på følgende måde, med mindre andet angives:

– Vi har hverken nu eller i fremtiden intentioner om at sælge, udleje eller handle med jeres personlige oplysninger til tredjeparter.

– I er velkommen til at kontakte os og bede os om oplysninger om, hvilket formål vi bruger og/eller planlægger at bruge jeres personlige data.

– I kan til enhver tid bede om at få jeres personlige data fjernet fra vores arkiver – enten delvist eller fuldstændigt.