”Vi er et team af specialister - og den ressource I mangler”

Vi er jeres ekstra hænder, som arbejder på tværs og i dybden med jeres nuværende og kommende aftaler. Det giver organisationen øget økonomisk råderum – og luft i interne arbejdsgange.

I IKR betragter vi os som en samarbejdspartner

  • Leverandøreksperter - Vores erfaring og ekspertise inden for opfølgning og forhandling med leverandører har vist sig at være afgørende for at optimere resultaterne af de indgået aftaler.
  • Kontraktstyring - jeres aftaler spores, overvåges og evalueres løbende af vores styringsteam. Med fingeren på pulsen sikrer I at alt hele kontraktperioden går som aftalt.
  • Udbuds- og indkøbsekspertise - vi hjælper ifbm. udformning og eksekvering af konkurrencedygtige udbud.

Med IKR som samarbejdspartner skal ”en plus en blive til tre”.

I mere end 20 år har IKR hjulpet som uvildig rådgiver

Været 100% loyal og uvildig som rådgiver og katalysator for en positiv udvikling. IKR har skabt økonomisk råderum for mere end ¾ mia. kr. for vores samarbejdspartnere, siden 2002.

IKR hjælper både offentlige og private kunder. Det har skabt overblik at have ”hånd-i-hanke” med sine kontrakter – og som oftest et øget økonomisk råderum, på grund af de opnåede fordele.

Som dedikerede uvildig partner, investerer vi i vores kunders udfordringer og er med på sidelinjen på hele rejsen.

I jeres behov, og den hidtidige situation, finder vi nye veje til det økonomiske råderum.

Med kunderelationer i Danmark og Sverige har vi gennem årene opnået ekspertise, indsigt og erfaring med at sikre fordelagtige aftaler, følge op på de eksisterende og ofte, genforhandle disse til bedre vilkår og priser.

Tæt på det hele

Som en del af godset Hørbygård i Nordvestsjælland har IKR udgangspunkt fra det gamle kampestenshus. Midt i den skønneste natur, nær skov og fjord. 5 minutter til motorvejen til København og 30 minutter til færgen til Århus. Tæt på det hele – også vores kunder.

IKRs assistance har givet os skarpere performance og gennemsigtighed

Mål og vurder os på vores kunders resultater. Send os en email og få kontaktoplysninger til relevante referencer, eller ring +45 28 18 91 91

Esbjerg Kommune
Frederikssund Kommune
Koebenhavns Professionhoejskole
CBS - Copenhagen Business School
Kriminalforsorgen
Naestved Kommune
Soenderborg Kommune
University College Nord
Vejle Kommune
Vordingborg Kommune
Esbjerg Kommune
Frederikssund Kommune
Koebenhavns Professionhoejskole
CBS - Copenhagen Business School